Våra Tjänster

Ess-Press AB

Din flexibla partner kring allt som rör konfektionshantering och tredjepartslogistik

VÅRA TJÄNSTER

NEDAN KAN DU SE ETT URVAL AV VÅRA TJÄNSTER. KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER!

LAGERHÅLLNING

Vi erbjuder kunddedikerad lagerhållning på pallplats. Konfektion kan lagerhållas hängande eller som flatpack. Dessa tjänsterna kan kombineras ihop med andra tjänster om så önskas. Detta gör att ni inte behöver investera i egen lageryta eller egen personal.

FINISHERING

Den mesta finisheringen sker numera genom vår ångtunnel, däremot har vi fortfarande klassisk pressutrustning som emellanåt passar bättre för vissa plagg. Genom mer än 35 års erfarenhet av finishering vet vi precis hur varje enskilt plagg ska behandlas, oavsett material. Vi kan även erbjuda ett speciellt program som tar bort dålig lukt.

ORDERPLOCK

Oavsett hur din volym ser ut kan vi erbjuda er orderplock med fasta och tydliga kostnader. För oss är det viktigt att ni vet hur och för vad vi fakturerar er. Så oavsett hur ni vill skicka era produkter ser vi till så att det blir rätt.

DISTRIBUTION

Då vi själva inte erbjuder speditionstjänster hänvisar vi alla våra kunder till de som kan leverera på bästa sätt, utifrån hur våra kunders krav. Från vårt lager kan vi skicka plagg både hängande som nedpackat. Övrigt gods skickas precis efter önskemål, direkt till slutkund eller som sortiment till ÅF.

Ess-Press AB,

Box 157, 503 08 Borås

Besöksadress:

Almenäsvägen 16, 506 32 Borås

Ring: 070-656 95 89

Email: info@ess-press.se